Fathers Tales Podcast

Συζητήσεις για καριέρα, τεχνολογία, επιχειρηματικότητα και οικογένεια μέσα από τα μάτια δύο σύγχρονων μπαμπάδων

FATHERS TALES PODCAST

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

PODCAST EPISODES
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 12
28 Μαρτίου 2023
Στο επεισόδιο αυτό, συζητάμε τα καλύτερα κριτήρια για την επιλογή ενός διαδικτυακού course, και επιτρέψτε μου να σας πω ότι υπάρχουν περισσότερα κριτήρια για την επιλογή από την τιμή. Έτσι, είτε σκέφτεστε να παρακολουθήσετε ένα online course για να βελτιώσετε την καριέρα σας είτε απλά για διασκέδαση, συντονιστείτε σε αυτό το επεισόδιο για να μάθετε τι να πρέπει να προσέξετε και τι να αποφύγετε πριν αγοράσατε το επόμενο σας course.
PODCAST EPISODES
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 11
6 Μαρτίου 2023
Σε αυτό το ενδέκατο επεισόδιο, βουτάμε στον κόσμο του blogging και θέτουμε το ερώτημα: Έχει πεθάνει το blogging ή εξακολουθεί να ευδοκιμεί; Ακούστε τα θετικά και τα αρνητικά του blogging, γιατί κάποιοι πιστεύουν ότι έχει πεθάνει και αν αξίζει να δημιουργήσετε ένα blog το 2023.
PODCAST EPISODES
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 10
20 Φεβρουαρίου 2023
Επιτέλους, ήρθε η ώρα για το 10ο επεισόδιο του Fathers Tales Podcast. Έχετε σκεφτεί ποτέ να ξεκινήσετε ένα μικρό project με το άλλο σας μισό; Ίσως ακόμη και μια επιχείρηση; Τι είναι αυτό που εμποδίζει τα ζευγάρια να χτίσουν κάτι μαζί και πώς επηρεάζεται η προσωπική τους ζωή όταν η επαγγελματική τους ζωή αναλώνεται στην επιχείρησή τους;
PODCAST EPISODES
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 9
6 Φεβρουαρίου 2023
Στο 9ο επεισόδιο του Fathers Tales podcast, θα δείτε πίσω από τις κουρτίνες το πώς φτιάχνουμε το podcast αυτό. Μιλάμε για τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούμε, τις υπηρεσίες που χρησιμοποιούμε, τη διαδικασία ηχογράφησης, τους λόγους για τους οποίους αποφασίσαμε να έχουμε και μια βιντεοσκοπημένη έκδοση του podcast στο YouTube και το πώς και εσείς μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας podcast.
PODCAST EPISODES
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 8
30 Ιανουαρίου 2023
Στο 9ο επεισόδιο του Fathers Tales Podcast, συζητάμε για ένα θέμα που πολλοί από εμάς μπορούν να συσχετιστούν – πώς άλλαξαν οι φιλίες και οι συζητήσεις μας πριν και μετά τα παιδιά.Εξακολουθούμε να έχουμε τους ίδιους φίλους και να κάνουμε συζητήσεις με τους φίλους μας που δεν σχετίζονται με τα παιδιά; Ή μήπως έχουμε απομονωθεί περισσότερο και συνδεόμαστε μόνο με άλλους γονείς; Στο επεισόδιο αυτό λοιπόν,  συζητάμε όλα αυτά τα ερωτήματα και πολλά ακόμη.
PODCAST EPISODES
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 7
24 Ιανουαρίου 2023
Υπάρχουν πολλοί μπαμπάδες, ή μη, που σκέφτονται να αφήσουν το ζεστό κλίμα της Ελλάδος για τα κρύα κλίματα της βόρειας Ευρώπης. Σε αυτό το επεισόδιο θα προσπαθήσουμε να αναλύσουμε τις διαφορές μεταξύ της Ελλάδος και της Ολλανδίας.
PODCAST EPISODES
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 6
16 Ιανουαρίου 2023
Στο 6ο επεισόδιο του Fathers Tales, συζητάμε το συχνά τρομακτικό θέμα του οικογενειακού προϋπολογισμού ή αλλιώς budgeting. Αλλά μην ανησυχείτε, είμαστε εδώ για να το κάνουμε λιγότερο βαρετό και περισσότερο διασκεδαστικό (ή όσο διασκεδαστικό μπορεί να είναι το θέμα του budgeting). Είτε είστε μια πενταμελής οικογένεια είτε είστε εργένης, ο προϋπολογισμός είναι απαραίτητος για να διασφαλίσετε ότι είστε σε θέση να ζείτε εντός των δυνατοτήτων σας και να επιτύχετε τους οικονομικούς σας στόχους.
PODCAST EPISODES
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 5
26 Δεκεμβρίου 2022
Πώς να μην παχύνετε αυτές τις γιορτές. Ένα βασικό ερώτημα που και εμάς μας ταλανίζει εδώ και χρόνια.Σε αυτό το επεισόδιο, θα συζητήσουμε ορισμένες στρατηγικές για το πώς να μην πάρεις βάρος την κατά την περίοδο των εορτών. Μοιραζόμαστε μερικές συμβουλές που δουλεύουν για εμάς και ελπίζουμε να σου φανούν χρήσιμες.
PODCAST EPISODES
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 4
19 Δεκεμβρίου 2022
Μήπως το να διατηρήσετε έναν υγιή και ευτυχισμένο γάμο σας φαίνεται σαν ένας δύσκολος καθημερινός αγώνας; Αισθάνεστε ότι θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε κάποιες συμβουλές και καθοδήγηση για το πώς να βελτιώσετε τη σχέση σας με την σύζυγό σας; Αν ναι, τότε αυτό το επεισόδιο του Fathers Tales podcast είναι για εσάς!
PODCAST EPISODES
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 3
12 Δεκεμβρίου 2022
Στο επεισόδιο αυτό συζητάμε δεκατρία πράγματα που θα πρέπει να ξέρεις πριν γίνεις πατέρας. Η ζωή σου θα αλλάξει και είναι καλό να είσαι προετοιμασμένος για αυτό. Φυσικά ακόμη και να έχεις ήδη γίνει πατέρας θα βρεις αξία μέσα σε αυτά καθώς κάποια μπορεί να μην τα έχεις αντιμετωπίσει ακόμη.